WIE ZIJN WIJ?

We kennen de zorg, de werkwijze en de cultuur. Dit maakt dat wij snel en goed in staat zijn om verbinding te maken tussen de technische mogelijkheden en de behoefte van eindgebruikers.

Over de oprichters van EscuLine

Arne van Groenland

Arne van Groenland

Mede oprichter en bedrijfsadviseur

Arne van Groenland

Arne werkt(e) sinds 2008 als manager van meerdere Huisartsen posten. Eerst in Rotterdam en later in Noord-Limburg.
In Noord-Limburg werkte hij aan 1 van de eerste analyse applicaties (huisartsendata) waaruit later EscuLine is geboren.

Door de jaren heen heeft Arne zich ontwikkeld als strategisch bedrijfsadviseur. In de de huisartsenzorg maar later ook binnen andere sectoren in de zorg. Bij EscuLine is Arne de filosoof en strateeg die ook voorafgaand aan- en tijdens implementaties betrokken is. Daarnaast heeft hij de inhoudelijke regie op onze activiteiten en oplossingen voor de huisartsenzorg.

Naast zijn Master of Science in Philosophy van de Erasmus heeft Arne een MBA Healthcare op Nyenrode gevolgd.

Zijn passie:

Data gebruiken om tot inzichten te komen die het zorgproces en bedrijfsvoering optimaliseren. Gericht op kansen, niet op problemen!

Robert van Ginkel

Robert van Ginkel

Mede oprichter en directeur

Robert van Ginkel

Robert is sinds 2006 actief in de ICT. Sinds 2017 is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van EscuLine. Binnen de ICT heeft Robert verschillende rollen vervuld, van ERP implementatie in de liftenbrache, Accountmanager BI en team lead, tot productowner BI & Analytics. In de loop der jaren is zijn interesse voor Zorg & ICT doorontwikkeld tot een specialisatie in BI en analytics in de care (VVT & Gehandicaptenzorg).

Robert werkt vanuit de overtuiging dat de zorg efficiënter en beter kan. En in zijn rol als directeur van EscuLine kan hij zijn passie om de zorg te ondersteunen met eenvoudige stuurinformatie en analyses, combineren met zijn missie om van betekenis te zijn voor cliënt, patiënt en zorgproffesional.

Hij heeft een Bachelor in Business Economics en een Master of Science in Business Administration van Tilburg University.

Bij EscuLine kan ik invulling geven aan mijn passie om data die wordt geregistreerd en gegenereerd in de zorg, ook echt vóór de zorg te laten werken.

Thijs de Bruijn

Thijs de Bruijn

Mede oprichter, BI consultant & data scientist

Thijs de Bruijn

Thijs begon meer dan 10 jaar geleden zijn carrière als BI consultant. Als BI consultant leidde hij veel BI implementaties bij verschillende bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches, waaronder zorg. Omdat hij in zijn functie van consultant veel in contact staat met gebruikers is Thijs bij EscuLine de verbindende factor tussen klantvraag, inhoud en de techniek.

Ook bij het beheer en ontwikkeling van het SaaS platform van EscuLine is Thijs nauw betrokken. En is Thijs het eerste aanspreekpunt voor klanten die aan de slag gaan met AI en Advanced Analytics projecten / oplossingen.

Thijs studeerde strafrecht aan de Erasmus en heeft een Post-Master Economietrics & Quantitative Economics, ook van Erasmus University.

Goede zorg heeft toewijding, aandacht en inhoudelijke kennis nodig. Het is mijn passie om samen met klanten de zorg naar een hoger niveau te brengen.

Mirjam van Kooten

Mirjam van Kooten

Mede oprichter, BI & datadiscovery specialist

Mirjam van Kooten

Mirjam is mede oprichter van EscuLine. Ze heeft een achtergrond in marketing. Van daaruit heeft ze haar expertise op het gebied van data en BI ontwikkeld. Sinds 2008 is Mirjam als ondernemer actief met BI, HippoLine BI specialisten. Omdat wij met EscuLine 100% focussen op zorgorganisaties, is HippoLine onze strategische partner bij implementaties, techniek en cloud services. Bij meerdere zorgorganisaties die Mirjam heeft bediend met BI heeft ze haar kennis van eerstelijnszorg ontwikkeld.

Binnen EscuLine is Mirjam als CIO de spil in het web naar de verschillende leveranciers van analytics en BI toepassingen en cloud services. En vervult ze een belangrijke rol bij de vertaalslag van de veiligheid en technische aspecten van EscuLine applicaties. Verder is ze betrokken bij innovatie en productontwikkeling. Hierbij zoekt Mirjam continue naar de synergie zoekt tussen ervaringen in het bedrijfsleven en de zorg.

Ik geniet het meest wanneer de nieuwe toepassingen die we bedenken en ontwikkelen ook echt toegevoegde waarde voor onze (eind)gebruikers hebben.