waar wij voor gaan

impuls aan de zorg

Esculine is dé doortastende Business Intelligence en Health Analytics partner van de zorg. Inzicht leveren in zorgdata is onze hoofdactiviteit maar we doen meer. Zo helpen we zorginstanties onder andere met het interpreteren van hun data en prestaties. Hierdoor kom je als organisatie goed beslagen ten ijs en weet je waar de verbeterkansen liggen!

Vanuit onze achtergrond in zorg, it en analytics, helpen we zorgorganisaties datagedreven te werken.

In onze oplossingen, applicaties en projecten zoeken wij altijd naar een goede balans tussen informatie en het toepassen ervan. De sleutel tot succes is een goede match vinden tussen het gebruik van informatie en de gebruikers. Vaak is ‘minder’ dan ‘meer’.

Maak analyses en stuurinformatie eenvoudig voor iedereen en blijf logisch nadenken. Kortom: EscuLine!

Team

Omdat wij de zorg, de werkwijze en cultuur goed kennen, zijn wij sneller en beter in staat om een verbinding te maken tussen de technische mogelijkheden en de behoefte van onze opdrachtgevers.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wij werken vanuit Moordrecht (tussen Gouda en Rotterdam) maar we zijn ook vaak op de locaties van onze klanten te vinden.

Robert van Ginkel

Robert van Ginkel

Health Analytics & BI specialist

Robert (MBA in Strategic Management) - passie voor zorg, passie voor verbetering. Excelleert op het gebied van analytics en zorg. Hij werkte bij UNIT4, BlikOpener (BO voor de zorg) en Ecare Services.

Thijs de Bruijn

Thijs de Bruijn

BI specialist en data scientist

Thijs heeft ervaring met zorgdata in verschillende projecten waarin hij data analyses heeft opgezet en uitgevoerd. Met zijn postmaster Data & Business Analytics (EUR) in de pocket is hij ook voor statistische onderbouwing de juiste man.

Mirjam van Kooten

Mirjam van Kooten

BI & data discovery specialist

Mirjam is dataspecialist bij EscuLine. Zij ontwikkelt sinds 2008 business intelligence oplossingen voor de gezondheidszorg en grote, financiële instellingen.

Arne van Groenland

Arne van Groenland

Management coach en Health Analytics specialist

Arne was manager bij Cohesie, een huisartsenorganisatie in Noord-Limburg. Hij is adviseur en heeft zich toegelegd op verandertrajecten. Arne is filosoof en heeft een MBA in Healthcare (Nyenrode).

(data) gedreven

Kernwaarden EscuLine

We zijn gedreven en data driven.

Dichtbij de klant en het primaire proces.

We maken effectieve hulpmiddelen voor de zorg en ondersteunende diensten.

We zijn ‘eigenwijs’ en denken altijd vanuit de klant.

We zoeken samenwerking.

Denk jij EscuLine te kunnen versterken?

Energie en frisse ideeën

Werken bij EscuLine

Klopt jouw hart voor de zorg en heb je verstand van data en processen in de zorg of wil je dat ontwikkelen?

Wij zoeken collega’s die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van business consultancy, data (warehousing), Business Intelligence en Health Analytics. Als je ervaring hebt in de zorg is dat natuurlijk mooi maar zeker geen vereiste om contact met ons op te nemen!

Heb je vragen of wil je gewoon eens kennismaken om meer te weten te komen van EscuLine?

Stuur een mailtje naar info@esculine.nl

Stage of afstuderen bij EscuLine

Wil je afstuderen of stage lopen in fris en dynamisch bedrijf waar eigen inbreng, verantwoordelijkheid en ideeën gewenst zijn?

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires en afstudeerders van hogescholen en universiteiten. De uitdagingen die onze klanten hebben bieden een mooie basis voor onderzoek naar het ontwikkelen van nieuwe oplossingen of het optimaliseren van bestaande oplossingen.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@esculine.nl