Functie: Accountmanager BI & Health Analytics

Wil jij zorginstellingen helpen om alles te halen uit hun data?

 

 

Over EscuLine

EscuLine helpt zorginstellingen te leren van hun eigen data!

We zijn een BI en Health Analytics specialist, nieuwe style. Een nieuwe style BI en Health Analytics? Wat betekent dat precies?

Het is niet alleen onze passie om van data inzicht te maken. Maar de toegevoegde waarde van data echt onderdeel laten zijn van de zorg, dat is waar wij het voor doen! Er wordt keihard gewerkt in de zorg. Op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het goedkoper en effectiever kan. Door te leren van data zie je verbeterkansen.

Het zit in ons DNA om klanten te helpen die kansen te verzilveren.

Wat heb je in huis?

In de rol van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van zorgorganisaties om alles uit hun data te halen.

Je bent vooral bezig met het onderhouden van relaties, het werven van nieuwe klanten en de ontwikkelingen op de markt. Dit betekent dat je een gezonde drive en interesse hebt om de zorg beter te maken.

Jij zorgt ervoor dat zorgorganisaties klant willen worden bij EscuLine. Als kartrekker van onze doelstelling ben je verantwoordelijk voor het hele proces van leadgeneratie tot en met het sluiten van de deal. Je adviseert vanuit de inhoud en blijft betrokken bij jouw klanten om ze te helpen een data gedreven organisatie te worden.

Jij bent degene die het bedrijf verder laat groeien. Je maakt een sales en marketingplan en je denkt mee in de strategie. Je bent een professional die zijn vak verstaat.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in dezelfde branche. Je werkt vanuit ambitieuze en realistische doelen. Omdat jij in het veld staat heb je veel contacten bij diverse zorgorganisaties.
Daarom ben jij een belangrijk persoon voor de koers van het bedrijf.

Je neemt mee:

  • HBO werk en denk niveau.
  • 3 jaar relevante werkervaring in SaaS sales. Ervaring met Business Intelligence en Machine Learning sales in de zorg is een pre.
  • Een optimistisch/enthousiast karakter.

Wat we je bieden:

  • Afwisseling en uitdaging.
  • Een team waarin je er niet alleen voor staat en je voor alle aspecten van het BI & AI vak een collega kunt raadplegen en samen tot de beste oplossing voor de klant komt.
  • We bieden veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Werk in een dynamische omgeving en een dynamische markt waarin je kunt bijdragen aan betere zorg!
  • Je krijgt een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren of contact?

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar: nicolle.vandergraaf@esculine.nl.

Wij nemen altijd contact op.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.