Trainingen

 We bieden diverse trainingen aan voor gebruikers, ontwikkelaars en analisten om het in gebruik nemen van de applicaties zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

report_presentation (1)

EscuLine helpt je verder!

Voor het succesvol in gebruik nemen van Business Intelligence en Machine Learning toepassingen is uitleg en overdracht een belangrijke stap. EscuLine is nauw betrokken bij de klant en haar data. Wij spelen graag een rol in de opleiding van de interne ontwikkelaars en gebruikers. En vertellen wat het verhaal is van de data. Hiervoor organiseren we sessies met de betrokkenen.

We zijn gericht op kennisoverdracht en leggen graag uit hoe je zelf overzichten kunt ontwikkelen. Het gebruik van de EscuLine dashboards is zo eenvoudig dat je hier met een klein stukje uitleg vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Voor degenen die meer willen hebben we trainingen beschikbaar die we afstemmen op jouw wensen en jouw organisatie. Voorbeelden van trainingen die je bij ons kunt volgen, zijn:

Gebruikers + training. Voor gebruikers van stuurinformatie die net dat stukje meer willen weten over de achtergrond van het dashboard (2-3 uur, klassikaal of remote)

Business Intelligence en Data Science trainingen: Ontwikkelaar, Designer en Architect training. Voor ontwikkelaars en data analisten die zelf hun eigen data willen ontsluiten, data modelleren en dashboards willen maken. We stemmen de inhoud en het programma van de training af op jouw wensen (offerte op aanvraag)   

Data Visualisatie: Leren hoe het brein omgaat met data visualisaties? We vertellen je alles over het toepassen van kleuren en contrasten in visualisaties. Je leert ook do’s en don’t van welke visualisaties bij welke data typen je juist wel of juist niet zou moeten inzetten.   

Voor meer informatie over onze trainingen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.   

Benieuwd wat we voor jouw organisatie
kunnen betekenen?

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief