Trainingen

We bieden diverse trainingen aan voor gebruikers, ontwikkelaars en analisten om het in gebruik nemen van de applicaties zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

report_presentation (1)

EscuLine helpt je verder!

Voor het succesvol in gebruik nemen van Business Intelligence en Machine Learning toepassingen is uitleg en overdracht een belangrijke stap. EscuLine is nauw betrokken bij de klant en haar data. Wij spelen graag een rol in de opleiding van de interne ontwikkelaars en gebruikers. En vertellen wat het verhaal is van de data. Hiervoor organiseren we sessies met de betrokkenen.

We zijn gericht op kennisoverdracht en leggen graag uit hoe je zelf overzichten kunt ontwikkelen. Het gebruik van de EscuLine dashboards is zo eenvoudig dat je hier met een klein stukje uitleg vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Voor degenen die meer willen hebben we trainingen beschikbaar die we afstemmen op jouw wensen en jouw organisatie. Voorbeelden van trainingen die je bij ons kunt volgen, zijn:

Gebruikers + training. Voor gebruikers van stuurinformatie die net dat stukje meer willen weten over de achtergrond van het dashboard (2-3 uur, klassikaal of remote)

Business Intelligence en Data Science trainingen:

Training ontwikkelaar: In de 4-daagse training ontwikkelaar nemen we je mee naar de techniek achter het dashboard. Tijdens deze training leren we je de skills om een dashboard te ontwikkelen en zorgen we ervoor dat je de techniek leert begrijpen. In deze training kom je meer te weten over het modelleren van data. Ook leren we je om ervoor te zorgen dat je data goed in elkaar staat. Training kleinschalig, persoonsgericht en interactief is, is er ruimte voor eigen
inbreng en wensen. Zo kunnen we je verzekeren dat je na de training in staat bent om: 

  • zelfstandig een datamodel te creëren in Qlik Sense
  • het maken en onderhouden van gegevensverbindingen
  • het transformeren en structuren van data en het laad-script kan gebruiken om geavanceerde operaties en berekeningen toe te passen

Kortom, wil je meer weten over het modelleren van data en hier ook beter in worden? Dan is de training ontwikkelaar precies   wat je zoekt.

Neem via info@esculine.nl contact met een van onze specialisten op voor meer informatie en beschikbaarheid. 

Training designer: In de 3-daagse training designer leren wij je om een dashboard te ontwerpen en vorm te geven.                Met behulp van de Drag-and-Drop functionaliteiten van Qlik Sense leren we je het dashboard hanteerbaar te maken. Doordat de training in kleine groepen wordt gegeven is het persoonsgericht en is er ruimte voor eigen inbreng en wensen.   

 Na de training ben je in staat om: 

  • zelfstandig een eigen Qlik Sense applicatie te ontwerpen en vorm te geven 
  • geavanceerde visualisaties te gebruiken 
  • master dimensies en -metingen te maken en gebruiken  
  • bookmarks en stories te maken en gebruiken. 

 

Kortom, wil je zelfstandig een dashboard kunnen maken? Dan is de training Designer precies wat je zoekt.  

Neem via info@esculine.nl contact met een van onze specialisten op voor meer informatie en beschikbaarheid. 

*De training ontwikkelaar en designer zijn losstaande trainingen maar worden vaak samen gecombineerd.  

Training architect: Heb je meer vragen omtrent architectuur? Neem dan via info@esculine.nl contact met onze specialisten op. We denken graag met je mee! 


Data Visualisatie: Leren hoe het brein omgaat met data visualisaties? We vertellen je alles over het toepassen van kleuren en contrasten in visualisaties. Je leert ook do’s en don’t van welke visualisaties bij welke data typen je juist wel of juist niet zou moeten inzetten. 

  

Voor meer informatie over onze trainingen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.   

Benieuwd wat we voor jouw organisatie
kunnen betekenen?

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief