Trainingen

We bieden diverse trainingen aan voor gebruikers, ontwikkelaars en analisten om het in gebruik nemen van de applicaties zo soepel mogelijk te laten verlopen.

EscuLine helpt je verder!

Voor het succesvol in gebruik nemen van Business Intelligence en Machine Learning toepassingen is uitleg en overdracht een belangrijke stap. EscuLine is nauw betrokken bij de klant en haar data. Wij spelen graag een rol in de opleiding van de interne ontwikkelaars en gebruikers. En vertellen wat het verhaal is van de data. Hiervoor organiseren we sessies met de betrokkenen.

We zijn gericht op kennisoverdracht en leggen graag uit hoe je zelf overzichten kunt ontwikkelen. Het gebruik van de EscuLine dashboards is zo eenvoudig dat je hier met een klein stukje uitleg vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Voor degenen die meer willen hebben we trainingen beschikbaar die we afstemmen op jouw wensen en jouw organisatie. Voorbeelden van trainingen die je bij ons kunt volgen, zijn:

– Gebruikers + training. Voor gebruikers van stuurinformatie die net dat stukje meer willen weten over de achtergrond van het dashboard (2-3 uur, klassikaal of remote)

– Business Intelligence en Data Science trainingen:

 

 

 

 

 

Trainingen

Training ontwikkelaar

In de 4-daagse training ontwikkelaar nemen we je mee naar de techniek achter het dashboard. Tijdens deze training leren we je de skills om een dashboard te ontwikkelen.

 

Training designer

 

In de 3-daagse training designer leren wij je om een dashboard te ontwerpen en vorm te geven. Met behulp van de Drag-and-Drop functionaliteiten van Qlik Sense leren we je het dashboard hanteerbaar te maken. 

 

Training Architect

 

Heb je meer vragen omtrent de training architectuur? Neem dan contact met onze specialisten op.    We denken graag met je mee! 

Esculine helpt je verder\

 Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?