EscuLine SaaS Platform

SaaS staat voor: Software as a Service. EscuLine levert Business Intelligence en Health Analytics op uw eigen servers maar ook in de cloud, als SaaS dienst. Het leveren van deze diensten betekent in de praktijk dat we werken vanuit een vaste aanpak. We beheren en onderhouden van jouw data structuur, dashboards en AI applicaties.

Het EscuLine Platform beschikt over connectoren met veelgebruikte bronsystemen in de zorg. Kennen we het systeem waar jij mee werkt nog niet? Geen punt. We staan altijd open voor een uitdaging in de vorm van een nieuw te ontsluiten bronsysteem.      

Benieuwd naar de mogelijkheden van het EscuLine SaaS platform voor jouw organisatie? 

Voor zorgorganisaties die overwegen om BI en AI als cloud dienst af te nemen

Esculine implementeert, beheert en ondersteunt Business Intelligence en Advanced Analytics (AI) applicaties. Dit doen we met een 100% focus op Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Thuiszorg en Huisartsenzorg. De toepassingen en applicaties die Esculine ontwikkelt bieden we voor klanten als cloud dienst (SaaS) aan. We ondersteunen ook organisaties die het beheer zelf doen. 

In onze projecten staat wat de gebruikers gaat doen met de data, informatie en analyse altijd centraal. Veiligheid en AVG proof omgaan met gegevens zijn onderdeel van ons beveiligingsbeleid.

Met veel leveranciers van registratiesystemen in de zorg hebben wij een partnership waarin we de data overdracht of ontsluiting geregeld hebben. 

 

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

EscuLine SaaS platform

Het EscuLine SaaS platform is opgebouwd uit bouwstenen. Hiermee heb je op een veilige en efficiënte manier:

• Connectie met brondata;

• Dataopslag;

• Datamodel;

• BI applicaties;

• Machine Learning en optimalisatie toepassingen

Data-ontsluiting, beheer en ontwerpen van BI-applicaties is een specialisme. Het EscuLine SaaS portal is er voor zorgorganisaties die ontzorgt willen worden maar wel het maximale uit hun eigen data willen halen. Benieuwd naar meer informatie over dit platform, lees hier meer in het whitepaper over het EscuLine SaaS Platform.

Servers

Voor de technische implementaties van onze SaaS toepassing en het beheer van onze servers werken wij samen met Systemec. 

Deze partner biedt de voor zorgorganisaties belangrijke certificaten (NEN7510, en ISO27001). 

 

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief