OVER ESCULINE

EscuLine helpt zorginstellingen alles te halen uit hun data.

Wij zijn EscuLine

Eenvoudige stuurinformatie en analyses.

Hoe? Door integratie met ECD, HIS en overige relevante systemen. Onze BI en Advanced Analytics oplossingen maken gebruik van data uit uw eigen systemen. Hiervoor hebben wij modellen beschikbaar die snel inzetbaar zijn op veelgebruikte bronapplicaties. Dus kunnen onze klanten focussen op het interpreteren van zorginhoudelijke- en bedrijfsmatige gegevens. En zo bezig zijn met het verbeteren van de zorg voor hun klanten.

Met Qlik, Microsoft en R.

Met onze innovatieve aanpak en partnernetwerk zijn wij voor steeds meer zorginstellingen de partner die ze helpt met (stuur) informatie en Health Analytics. Met onze ervaring kunnen wij je helpen met het volledige proces van het ontsluiten van data, modelleren, inrichten van het dashboard. We gaan zelf verder dan dat en helpen waar nodig bij interpretatie van de data en gegevens.

We maken gebruik van basis templates maar zien die niet als een te standaardiseren product. Iedere klant heeft zijn eigen omgeving met ruimte voor specifieke situaties. Met het implementeren van de situationele nuances maken we het verschil voor de gebruikers.

Wij werken vanuit Moordrecht

Klaar om jouw organisatie te helpen met actuele eenvoudige informatie?

Contact

Heb je een vraag voor ons. Neem gerust even contact met ons op.

Klik hier