Business Intelligence

Welke inzichten zitten er in jouw zorgdata?  Met Business Intelligence applicaties op maat, helpt EscuLine jouw zorgorganisatie. 

Data, Inzicht, Actie!

EscuLine is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van Business Intelligence (BI) toepassingen voor de zorg.

BI heeft als doel om de in jouw organisatie aanwezige data als kennis te kunnen gebruiken voor een betere beslissingen en optimale sturing van bedrijfsprocessen. Gegevens moeten hiervoor worden verzameld, omgezet en geanalyseerd om uiteindelijk te zorgen voor inzicht in verbetermogelijkheden en tijdsbesparing. 

We hebben veel ervaring met bron applicaties die in de zorg gebruikt worden en zijn ook altijd in voor een uitdaging in de vorm van een nieuw bronsysteem. 

 

BI Bouwstenen

Voor verschillende type eindgebruikers hebben we basis templates beschikbaar. Zo zijn er dashboards beschikbaar voor teams, ondersteunende diensten en management. We zijn ervan overtuigd dat het verschil wordt gemaakt door de specifieke kenmerken van jouw organisatie een plek te geven. Daarom denken wij niet in standaard BI oplossingen. We kijken samen met de klant welke bouwstenen we gebruiken en waar wellicht nog wat aanpassingen of uitbreidingen wenselijk zijn. 

Slim maatwerk

Dit noemen we “slim maatwerk”. De onderwerpen waarover je stuurinformatie wil, zijn vaak vergelijkbaar, de inrichting is echter altijd anders. Zie het als het bouwen van een huis waarin je zelf de keuzes rondom de vaste kern bepaalt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan eigen KPI’s en specifieke aandachtspunten, maar ook kleuren en design. Door te werken vanuit best practices en het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkelkracht van zorgorganisaties, zorgen we samen met onze klanten dat we niet onnodig vaak hetzelfde bouwen. 

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief