Functie: Sales Consultant

Is het jouw passie om de zorg te ondersteunen en datagedreven werken te stimuleren? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Consultant die graag het gesprek aangaat!

OVER ESCULINE

EscuLine is een organisatie die zorginstellingen helpt om te leren van hun eigen data. Wij zijn gespecialiseerd in BI en Health Analytics en met deze kennis bieden wij onze klanten tools om data om te zetten naar informatie.

Wij houden van data en willen met deze passie de zorg helpen om nog betere zorg te kunnen bieden. In de zorg ligt niet altijd de nadruk op het analyseren van bestaande data en wij willen daar graag bij helpen en datagedreven werken stimuleren.


WAT DOET EEN SALES CONSULTANT BIJ ESCULINE?

Het team van Esculine bestaat uit professionals met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Onze medewerkers doen er alles aan om de klant te begrijpen en tegemoet te komen in zijn of haar wensen. Met als doel de klant hun eigen data te leren begrijpen.

Als Sales Consultant ben jij het eerste contact met de klant en verantwoordelijk voor het advies met betrekking tot onze producten en diensten. Hierdoor weet jij als geen ander waar de behoefte ligt van de klant en kan je de directie adviseren over ontwikkelingen in de markt.

Je focus ligt met name op nieuwe business en de ontwikkelingen van en bij bestaande klanten.

JE NEEMT MEE

  • Minimaal 3 jaar ervaring in BI en Data analytics
  • Affiniteit met de zorgsector
  • Jouw sociale vaardigheden en enthousiasme

WAT WE JE BIEDEN

EscuLine blijft groeien waardoor er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Wij stimuleren het om je talenten te ontdekken en deze in te zetten. Daarnaast helpen wij niet alleen onze klanten maar ook elkaar! We doen het samen en hebben alle kennis in huis om elkaar te ondersteunen. En na al dat harde werken is het natuurlijk ook heel belangrijk om de ontspanning op te zoeken en dagen wij jou graag uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal!

SOLLICITEREN OF CONTACT?

Herken jij je in bovenstaand profiel? En heb je al enige ervaring in de zorg of lijkt het jou interessant om de zorg te ondersteunen d.m.v. onze producten en diensten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Stuur je motivatie en CV naar: werkenbij@esculine.nl. Wij nemen altijd contact op. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief