Functie: Stagiair Health Analytics (onderzoekstage / afstudeeronderzoek)

Ben jij opzoek naar een stage of afstudeeropdracht? Ook dat kan bij EscuLine. Wij zijn opzoek naar gemotiveerde studenten uit verschillende studierichtingen zoals: IT, Management, Data Science en Gezondheidszorg

Ben jij toe aan de laatste stap van je studie en wil je graag een onderzoek doen dat bijdraagt aan betere en betaalbare zorg?

De zorg bevind zich in een transitie. Zorg voor mensen gaat om aandacht voor elkaar. De arbeidsmarkt is krap, Nederland vergrijst en financiële middelen blijven beperkt. Het is heel belangrijk dat we het geld dat er is effectief besteden. Het goede nieuws is: Er zijn heel veel kansen om te verbeteren. Bijvoorbeeld door betere samenwerking tussen zorgaanbieders, slimmer gebruik te maken van bestaande technologie, inzet van nieuwe technologieën en onderzoek naar effect van begeleiding- en behandelmethoden.

WAAR KOM JE TERECHT?

EscuLine is jong bedrijf dat actief is op het gebied van Stuurinformatie (BI), Health Analytics en Data Science. Wij werken voor zorgorganisaties actief in de Care en Cure en helpen hen te leren van hun eigen data en geven inzicht waar (verbeter) kansen liggen. Onze projecten variëren van zorginhoudelijke analyses, kwaliteitsanalyses tot declaratie analyses. Allen met als doel de zorgorganisatie te helpen met effectief inzicht en actie die ze op basis van het inzicht zouden moeten ondernemen.
Wij geloven erin dat zorg eenvoudiger, goedkoper en effectiever kan. Door te leren van je eigen data krijg je zicht en grip op kansen om te verbeteren zonder concessies te doen aan kwaliteit van zorg.
EscuLine is gevestigd in Moordrecht. Jouw collega’s zijn voor een groot deel HBO en WO opgeleid en hebben inmiddels ook ervaring in het veld opgedaan. Zij helpen je graag om van laatste stap in je studie geen verplicht item maar juist een succes te maken waar je ook echt daadwerkelijk iets bijdraagt.
Heb jij affiniteit met zorg? En heb jij drive en skills om empirisch onderzoek te doen? Vind je het leuk om nieuwe dingen te onderzoeken? Dan zouden wij graag met jou kennismaken en vertellen waarom wij denken dat een afstudeerstage in samenwerking met EscuLine interessant voor jou kan zijn!

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

Je bent proactief ingesteld. Je bent sociaal vaardig, vindingrijk en hebt doorzettingsvermogen. Je hebt analytische kwaliteiten. Je volgt een HBO / WO in de richting economie, econometrie, bedrijfskunde of informatica/ICT. Wij hebben een aantal (afgebakende) onderzoeken maar jouw eigen ideeën zijn natuurlijk ook welkom!

WAT BIEDEN WE JE?

Een marktconforme stagevergoeding. Een werkomgeving waarin je veel eigen initiatief kwijt kan en veel eigen regie en verantwoordelijkheden hebt. Collega’s die zelf ook ervaring hebben met het doen van (wetenschappelijk) onderzoek en jou effectief kunnen begeleiden. Een interessante werkomgeving bij een jonge onderneming waar veel te leren is en waar persoonlijke ontwikkeling wordt gewaardeerd. Natuurlijk is er bij een wederzijdse klik zeker een mogelijkheid om na je stage bij ons aan de slag te gaan.

SOLLICITEREN OF CONTACT?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?
Stuur je motivatiebrief en je CV naar robert.vanginkel@esculine.nl of als je eerst even wilt overleggen, neem contact met ons op via 0182-205014 en wie weet begint jouw carrière bij EscuLine!

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief