Functie: BI consultant

BI & Health Analytics. Is het jouw passie om van data slimme inzichten te maken?

Is het jouw passie om van domme data informatie te maken die voor onze klanten het verschil maakt?

OVER ESCULINE

EscuLine helpt zorginstellingen om te leren van hun eigen data!
Wij zijn een BI en Health Analytics specialist, nieuwe style. Een nieuwe style BI en Health Analytics? Wat betekent dat precies? Het is niet alleen onze passie om van data inzicht te maken. Maar echt van toegevoegde zijn in het proces hierna, dat is waar wij het voor doen! Er wordt keihard gewerkt in de zorg. Op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het goedkoper en effectiever kan. Door te leren van data zie je verbeterkansen. Het zit in ons DNA om klanten te helpen die kansen te verzilveren.

WAT DOET EEN BI CONSULTANT BIJ ESCULINE?

In de rol van BI consultant ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van laagdrempelige BI dashboards. Ook adviseer je over de te volgen stappen die volgen uit de ontdekkingen die uit de data naar voren komen.

Als BI Consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren van BI / Health Analytics projecten en zet je de lijnen uit voor het door ontwikkelen van nieuwe informatie vraagstukken. In jouw functie als BI Consultant ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en coördineer je de verschillende fasen in de implementatie van Business Intelligence en Health Analytics applicaties. Voor deze functie vragen wij ervaring met het ontwikkelen van BI applicaties. Heb je deze ervaring binnen de zorg dan is dat een pre maar zeker geen vereiste om te solliciteren.

JE NEEMT MEE:

  • Affiniteit met zorg
  • Je bent creatief, pragmatisch en oplossingsgericht.
  • In staat om zelfstandig te werken maar vindt het ook leuk om als onderdeel van een (implementatie) team aan klant-specifieke en R&D opdrachten te werken.
  • Ervaring als BI ontwikkelaar / consultant. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt met data-verwerkingstool(s) zoals: SSIS, TimeXtender, SQL, Qlik, PowerBI, Tableau, Looker, Python of vergelijkbare tools.


WAT WE JE BIEDEN:

Afwisseling en uitdaging. We bieden veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Werk in een dynamische omgeving en een dynamische markt waarin je kunt bijdragen aan betere zorg! Je krijgt een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.

SOLLICITEREN OF CONTACT?

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar: werkenbij@esculine.nl
Wij nemen altijd contact op.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief