Functie: Business developer Business Intelligence & Health Analytics


Wil jij zorginstellingen helpen om alles te halen uit hun data?

report_presentation (1)

Wil jij zorginstellingen helpen om alles te halen uit hun data?

OVER ESCULINE

EscuLine helpt zorginstellingen te leren van hun eigen data!
We zijn een BI en Health Analytics specialist, nieuwe style. Een nieuwe style BI en Health Analytics? Wat betekent dat precies?
Het is niet alleen onze passie om van data inzicht te maken. Maar de toegevoegde waarde van data echt onderdeel laten zijn van de zorg, dat is waar wij het voor doen! Er wordt keihard gewerkt in de zorg. Op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het goedkoper en effectiever kan. Door te leren van data zie je verbeterkansen.
Het zit in ons DNA om klanten te helpen die kansen te verzilveren.

WAT HEB JE IN HUIS?

Om succesvol te zijn weet jij dat je echt moet weten hoe het zit! Om zorgorganisaties “echt” te kunnen helpen met onze BI en Analytics diensten wil jij weten hoe het werkt in de zorg en ook op het gebied van techniek wil je leren over de oplossingen die we inzetten!
Je vraagt door en weet als geen ander hoe de data die een zorgorganisatie in huis heeft, benut kan worden.

Business developer

In de rol van Business Developer ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van zorgorganisaties om alles uit hun data te halen.
Omdat je vooral bezig met het onderhouden van relaties, het werven van nieuwe klanten en ophalen wat de vraagstukken zijn, weet jij wat belangrijke thema´s en ontwikkelingen in de markt zijn. Dit betekent dat je een gezonde drive en interesse hebt om de zorg beter te maken.

Je zorgt ervoor dat zorgorganisaties klant willen worden bij EscuLine. Als kartrekker van onze doelstelling ben je verantwoordelijk voor het hele proces van leadgeneratie tot en met het sluiten van overeenkomsten. Je adviseert vanuit de inhoud en blijft betrokken omdat jij jouw klanten wilt helpen een data gedreven organisatie te worden.

Omdat jij de kart trekt voor Business Development, ben jij degene die het bedrijf verder laat groeien. Samen met de directie maak je een sales en marketingplan en je denkt mee in de strategie. Je hebt (bij voorkeur) minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je werkt vanuit ambitieuze en realistische doelen. Omdat jij in het veld staat heb je veel contacten bij diverse zorgorganisaties en daarmee een belangrijke adviseur voor onze marketing en productontwikkeling. Daarmee ben jij mede bepalend in de koers van het bedrijf.

JE NEEMT MEE:

  • HBO werk en denk niveau.
  • 3 jaar relevante werkervaring op het snijvlak van ICT, data en zorg. 
  • Ervaring met Business Intelligence en Machine Learning sales in de zorg is een pre.


WAT WE JE BIEDEN:

  • Afwisseling en uitdaging.
  • Een team waarin je er niet alleen voor staat en je voor alle aspecten van het BI & AI vak een collega kunt raadplegen en samen tot de beste oplossing voor de klant komt.
  • We bieden veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Werk in een dynamische omgeving en een dynamische markt waarin je kunt bijdragen aan betere zorg!
  • Je krijgt een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.


SOLLICITEREN OF CONTACT?

Geïnteresseerd? Neem contact op of stuur je motivatie en CV naar: werkenbij@esculine.nl.
Wij nemen altijd contact op.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief