Het Zorgplan

Hoe wordt je daar als zorgprofessional beter van?

Webinar: Vilans, Zorgbalans en EscuLine: 13 februari 2023 van 14.00u - 15.00u

Onderwerp: het gebruik van data in de praktijk aan de van een Interactief dashboard op Omaha-data

Het gebruik van data staat vaak ver van de zorgprofessional in de wijk af, terwijl de zorgplannen boordevol bruikbare informatie staan. Hoe kunnen deze gegevens gebruikt worden om van te leren en door te ontwikkelen? Kan je er als team van leren? En hoe kan het gebruikt worden om de zorg voor de cliënt beter te maken? We vertellen je er samen met Zorgbalans en Vilans meer over aan de hand van het interactief dashboard op Omaha-data.

Data ondersteunend aan de zorg

VVT-organisatie Zorgbalans heeft de ambitie om de zorgprofessional mee te nemen in de ontwikkelingen waarin data ondersteunend kan zijn aan de zorg en het werk. Door het ontwikkelen van een interactief dashboard op Omaha-data kunnen teams met elkaar in gesprek over wat zij zien in de data en hier met elkaar van leren. Zorgbalans heeft dit dashboard samen met EscuLine ontwikkeld. Vilans heeft een lesmodule ontwikkeld die zorgverleners helpt deze data te begrijpen en daadwerkelijk te leren van de gegevens uit de zorgplannen.

Contact met EscuLine:

Wil jij je aanmelden voor het Webinar van de Slimme Zorgestafette of meer weten over het interactief dashboard op Omaha-data? Neem gerust contact op met ons via info@esculine.nl en we sturen je een berichte met de link zodra de inschrijving geopend is. 

Geleerde lessen

In dit webinar vertelt Zorgbalans over de geleerde lessen van het werken met data door en voor de zorgprofessional. EscuLine laat het dashboard zien dat door de teams gebruikt wordt. Vilans vertelt hoe dit verhaal past in de bredere ervaring die zij bij vele zorgorganisaties hebben.