Functie: Data Engineer

Data, BI & Health Analytics. Is het jouw passie om data te crunchen en samen met je collega´s slimme inzichten te creëren voor onze klanten?

Is het jouw passie om van simpele data informatie te maken die voor onze klanten het verschil maakt?

  • OVER ESCULINE

EscuLine helpt zorginstellingen om te leren van hun eigen data!
Wij zijn een BI en Health Analytics specialist, nieuwe stijl. Wat betekent dat precies? Het is ons werk om data inzichtelijk te maken. En het is echter onze passie om met onze analyses van toegevoegde zijn voor de zorg. Dat is waar wij het voor doen! In de zorg wordt keihard gewerkt. Op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het efficiënter en dus goedkoper kan. Door te leren van data zie je kansen. Het zit in ons DNA om klanten te helpen die kansen te verzilveren.

WAT DOET EEN DATA ENGENEER BIJ ESCULINE?

Jij bent de drijvende kracht achter het ontwerpen en bouwen van systemen voor het samenbrengen, opslaan en analyseren van die zorggegevens op grote schaal maar wel met de uiterste aandacht voor privacy. EscuLine richt zich 100% op de zorg. Je komt met veel diverse systemen in aanraking en brengt daarbij jouw skills en ervaring in om de data dusdanig te modelleren dat de BI consultants en AI ontwikkelaars ermee uit de voeten kunnen. Uiteraard ben je zelf ook betrokken bij de ontwikkeling van dashboards, analyses en AI modellen. Jouw focus ligt daarbij op het eerste stuk: van brondata naar datamodel.   

Je bent geïnteresseerd in techniek en vindt het leuk om nieuwe technieken van plan naar uitvoering te brengen. Je bent pragmatisch en in staat problemen zelf op te lossen.  Bij complexe issues vraag je hulp aan collega´s.

Voor deze functie vragen wij ervaring met het ontwikkelen van BI applicaties. Heb je deze ervaring binnen de zorg dan is dat een pre.

JE NEEMT MEE:

  • Affiniteit met zorg
  • Creativiteit, pragmatisch en oplossingsgericht denkvermogen.
  • Zelfstandige werkhouding. Je vindt het daarnaast ook leuk om als onderdeel van een (implementatie) team aan klant-specifieke en R&D opdrachten te werken.
  • Ervaring als DWH / BI ontwikkelaar of consultant. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt met data-verwerkingstool(s) zoals: TimeXtender, Alterix, SSIS, SQL, Qlik, PowerBI, R, Python of vergelijkbare tools.


WAT WE JE BIEDEN:

  • Afwisseling en uitdaging.
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Werk in een dynamische omgeving en een dynamische markt waarin je kunt bijdragen aan betere zorg!
  • Een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.

SOLLICITEREN OF CONTACT?

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar: thijs.debruijn@esculine.nl
Wij nemen altijd contact op.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief