Capaciteitsmanagement: Capaciteit afstemmen op de zorgvraag, nu en in de toekomst

Met data sturen en voorruitkijken helpt bij Capaciteitsmanagement in de verpleeghuiszorg.

EscuLine ontwikkelt en levert stuurinformatie (BI) en Artificial Intelligence (AI) oplossingen voor de zorg. Capaciteitsmanagement in de VVT is een belangrijk thema. EscuLine ontwikkeld eenvoudige BI dashboards die hierbij helpen. En we ontwikkelen machine learning oplossingen. Om zowel zorginhoudelijk en bedrijfsmatig, de zorg te helpen.

Ben je geïnteresseerd in capaciteitsmanagement in de VVT sector? Kom dan naar onze sessie op dinsdag 14 juni om 10.45 in Theater 1. Josan Preijde, Health Analytics Consultant bij EscuLine neemt je mee in de oplossingen die we samen met VVT organisaties ontwikkeld hebben.

Ben je verhinderd en wil je wel op de hoogte gehouden worden van onze ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg. Of heb je interesse in andere ontwikkelingen op het gebied van Health Analytics? Stuur een mailtje naar info@esculine.nl of meld je aan via ons contactformulier. Je kunt ons nieuws ook volgen via onze LinkedIn paginaDaar houden we je op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Capaciteitsmanagement in de verpleeghuiszorg.

Op Dinsdag 14 juni om 10.45 in Theater 1 vind onze sessie over capaciteitsmanagement plaats. Josan Preijde, Health Analytics Consultant bij EscuLine verteld je dan meer over de oplossingen die we samen met VVT organisaties ontwikkeld hebben. In onderstaande vlog vast een klein voorproefje.