Product owner

Word jij product owner van onze Business Intelligence (BI) en Artificial Intelligence (AI) producten? 

 

Wij zoeken een product owner die ons komt helpen om onze AI en BI oplossingen verder te ontwikkelen. Ben jij er klaar voor om echt iets gaafs neer te zetten voor de zorg? Als je na het lezen van de vacature enthousiast bent maken we graag kennis met je! 

report_presentation (1)

Wat ga je doen bij EscuLine?

OVER ESCULINE:

EscuLine helpt zorginstellingen te leren van hun eigen data!

Het is onze passie om van data inzicht te maken. De toegevoegde waarde van data echt onderdeel laten zijn van de zorg, dat is waar wij voor gaan bij EscuLine. Er wordt hard gewerkt in de zorg. En op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het goedkoper en effectiever kan. Door te leren van data zie je verbeterkansen. Het zit in ons dna om klanten te helpen die kansen te verzilveren. 
De afgelopen jaren hebben we dashboards en AI-modellen ontwikkeld om onze klanten verder te helpen. 

JOUW BAAN:

In de rol van product owner bij Esculine ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze AI en BI oplossingen. Je hebt nauw contact met alle stakeholders, zowel intern als extern. Je bent verantwoordelijk voor de producten die wij in ontwikkeling hebben. Je zorgt ervoor dat de ontwikkelaars aan de juiste prioriteiten werken binnen de kaders die jij samen met het team bepaalt.

Als product owner houd jij je bezig met het ‘waarom’ van onze oplossingen. Je legt bij onze klanten de juiste lijntjes om de probleemstelling boven tafel te krijgen. En je bewaakt dat het product dat ontwikkeld wordt aansluit bij de behoeftes van de klant. Communicatie met de klant en advies aan klanten is ook onderdeel van jouw werk.

Je ontwikkelt een heldere visie op een product en zorgt dat deze tot werkelijkheid komt. Hierbij stel je een roadmap, een ontwikkelagenda en User stories op. Je ziet toe op het ontwikkelproces en stuurt bij waar nodig. Je stelt prioriteiten en zorgt dat obstakels voor de ontwikkelaars worden verholpen.

PRODUCTEN: 

EscuLine werkt samen met meerdere zorgorganisaties aan de ontwikkeling van AI modellen en oplossingen. Bij de ontwikkeltrajecten betrekken we altijd klanten. We werken samen met organisaties actief in de huisartsenzorg, gehandicaptenzorg, wijkverpleging, verpleeghuiszorg en jeugdzorg. De producten die we ontwikkelen lopen uiteen van voorspelmodellen voor hart- en vaat events tot het voorspellen van de ontwikkeling van BMI bij kinderen. In totaal gaat het om 8 proposities die verder uitgebouwd worden. De producten bevinden zich in verschillende stadia van R&D fases tot in actief gebruik bij meerdere organisaties waarmee de roadmap bepaald wordt. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om hier jouw expertise in te brengen en de producten verder te brengen.    

Wij hechten veel waarde aan innovatie. Als product owner heb je de ruimte om nieuwe ideeën uit te werken. Je signaleert kansen bij klanten, verbindt ideeën, van jezelf en collega’s, en agendeert deze op de ontwikkelagenda. Daarnaast inspireer je klanten en collega’s met nieuwe ideeën en maakt ze hier enthousiast voor.

JE NEEMT MEE:

  • Je creëert met het ontwikkelteam waarde voor de organisatie waarbij jij zorgt voor duidelijke en volledige User stories, waar je collega(s) mee aan de slag kunnen
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als product owner
  • Affiniteit met de zorg
  • Projectmatig werken en verantwoordelijkheid nemen  
  • Ervaring met AI en BI producten is een pre.
     

WAT WE JE BIEDEN:

Bij EscuLine bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je gaat de product owner bij Esculine vormgeven. Je staat aan het begin van het productizen, helpt mee met creatie van product, visie en richting. Hierbij heb je de vrijheid om je werkzaamheden eigen invulling te geven en zelf oplossingen/ideeën aan te dragen. Je werkt in een snelgroeiend bedrijf, op uiteenlopende projecten met enthousiaste collega’s. 

SOLLICITEREN OF CONTACT?

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar: nicolle.vandergraaf@esculine.nl.
Wij nemen altijd contact op.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld..

EscuLine updates

Blijf op de hoogte van wat wij doen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief